
מתכון לאורז פרסי חריף
בא לכם קצת לגוון עם האורז שלכם? קבלו מתכון מעולה לאורז פרסי צהוב, טעים וחריף.
מרכיבים
- 1 כוס אורז פרסי
- כפית כורכום טחון
- חופן צימוקים
- פלפל צ'ילי חריף 1
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות שמן קנולה
- כוס וחצי מים.
אופן ההכנה
• קצצו את פלפל הצ'ילי (אם הוא ממש חריף אל תקצצו את כולו, לפי הטעם) לחתיכות קטנות.
• חממו סיר עם שתי כפות שמן קנולה והוסיפו את הפלפל צ'ילי הקצוץ יחד עם הצימוקים.
• לאחר דקה או שתיים של טיגון הפלפל צ'ילי והצימוקים הוסיפו את האורז וערבבו למשך דקה או שתיים נוספות.
• הוסיפו את המלח, הפלפל השחור והכרכום וערבבו היטב עד שהאורז הופך לצהוב.
• הוסיפו מים, החלישו את האש וסגרו את המכסה.
• לאחר רבע שעה בערך בדקו את האורז אם כל המים התאדו כבו את האש וכסו את הסיר עם מכסה ומגבת למשך רבע שעה נוספת.
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות