פסטה, ספגטי, מקרוני – זה לא משנה איך אתם קוראים לזה, מדובר ככל הנראה על אחד מסוגי המזון האהובים ביותר על הישראליים. אם גם לכם נמאס ממתכונים מוכרים ורגילים, הנה כמה מתכוני פסטות, וכמה רעיונות איך לשדרג את המנות שלכם שבהחלט ירעננו לכם את החוויה. בתאבון!


מהי פסטה מיוחדת?


מיד ניתן מתכונים לפסטות שהם ייחודיים יותר, אבל קודם כל מילים על הפסטה. אם אתם רוצים מתכוני פסטות משודרגים, שווה לקנות בסופר את הסוגים המיוחדים שהם מעט יותר יקרים. אם ממש בא לכם להשקיע, הכי טוב לקנות מכשיר להכנת פסטה ולהכין אותה בעצמכם. ועכשיו בואו נעבור לכמה רעיונות ששווה לנסות.


פסטה ברוטב קרם קוקוס וקישואים


חגיגת טעמים מושלמת עם קרס קוקוס עשיר, בצל וקישואים. אתם יכולים לבחור כל סוג פסטה שאתם אוהבים, אבל זה הולך הכי טוב עם פטוצ’יני. מקפיצים את המרכיבים יחד ולקראת הסוף מוסיפים את קרם הקוקוס עד להסמכה שלו.


פסטה בלקנית


כל הטוב של חצילים, שום, גבינת פטה שמנה, עגבניות שרי חצויות וזיתי קלמטה שמוקפצים בזמן זית או חמאה על פסטה טרייה וטעימה. מתכון ממש פשוט וקל להכנה שהולך עם כל סוגי הפסטה אתם אוהבים ומתאים למי שמחפש מתכוני פסטה קלים.


פטוצ’יני עם ענבים ויין לבן


שישה עליי מרווה, מעט פלפל שחור, יין לבין ו-200 גרם של ענבים ירוקים או אדומים – והנה לכם מתכון בהחלט מיוחד ולא שגרתי שיגרוף ככל הנראה הרבה מחמאות.


ארטישוק, כמהין וצ’ילי חריף


מתכון פשוט לאניני הטעם. מקפיצים את כל המרכיבים במחבת עם חמאה עשירה ומקבלים רוטב טעים עם הרבה טעם של עוד. אפשר בהחלט להוסיף גם אנשובי למי שאוהב.
בתאבון!

תגובות גולשים

תגובות גולשים