
מתכון לפילה בקר
פילה בקר הוא ללא כל ספק החלק המשובח והטעים ביותר בבשר הפרה. ניתן לבשלו בכל מידת עשייה והוא תמיד יהיה נימוח בפה ועסיסי. הנה מתכון נחמד שמתאים לארוחת ערב חגיגית, ערב שישי או כל אירוע אחר.
Ingredients
Instructions
איך מכינים?
מרתיחים סיר עם מים על הגז ומתבלים את המים במלח. מכינים מראש קערה עם מים קרים וקוביות קרח. שוטפים היטב את פרחי הברוקולי וקולפים את החלק התחתון של האספרגוסים. חולטים את הירקות בתוך המים עד שהם הופכים מעט רכים אך לא עד הסוף. שופכים את המים הרותחים למסננת וזורקים את הירקות לקערת המים הקרים. מחממים מחבת פסים על אש בינונית במשך כמה דקות ובמקביל שוטפים וחותכים את הפטריות לפרוסות דקות.
בסיר קטן שמים מעט חמאה ומטגנים קלות את הפטריות. מוסיפים לפטריות כפית חרדל, מלח ופלפל. מתבלים את הבשר עם מלח גס ופלפל משני הצדדים. מניחים את הבשר על המחבת וצולים לפי מידת העשייה הרצויה, מומלץ כ-4 דקות מכל צד. מתבלים את הירוקים בשמן זית, מלח, לימון ופלפל. מסדרים את הבשר ומעליו את הפטריות בצלחת הגשה יפה. את הירקות ניתן להניח בקערת הגשה או לצד הבשר.
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות