
מתכון לעוגת שוקולד
מרכיבים
- שמן - חצי כוס
- חמאה - 250 גרם
- ביצים - 3
- שוקולד מריר - 100 גרם
- קמח תופח - כוס
- שמנת מתוקה - גביע
- שוקולד חלב - 100 גרם
אופן ההכנה
מכניסים את כל חומרי העוגה לבלנדר לפי הסדר שבו הם מופיעים במתכון וטורפים על מהירות בינונית. אפשר גם לטרוף באופן ידני, אבל זה יוצא הרבה יותר טוב עם בלנדר. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. ממתינים 35 דקות, מכבים את התנור ומוציאים את העוגה עד שהיא מתקררת לגמרי. בסיר קטן ממיסים את השוקולד ומוסיפים את השמנת המתוקה. יוצקים את הרוטב על גבי העוגה כשהיא קרה. פורסים לפרוסות ומגישים.
עוד משהו שיעניין אותך:
הרבלייף - כתבה באתר כלכליסט
הרבלייף - אורח חיים בריא
הרבלייף
הרבלייף בטוויטר, הרבלייף - תזונה נכונה, הרבלייף בפייסבוק
היא מתאימה לכל אירוע ולכל מסיבה, יש לה ריח משגע שאי אפשר לעמוד בפניו ותמיד כייף שיש אותה על השיש, בעיקר בסופי שבוע, בעיקר שיש ילדים בבית וכן, גם למקרה שמישהו יגיע בהפתעה להתארח אצלנו. הרי מה יותר מפנק ביום שבת אחר הצהריים מכוס קפה בדיוק כמו שאנחנו אוהבים ופרוסה של עוגת שוקולד שרק יצאה מהתנור. הנה מתכון לעוגת שוקולד שאי אפשר לעמוד בפניה…
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות