
מתכון לאורז מלא עם חריפות עדינה
מנת אורז מלא לא תמיד חייבת להיות מנה משעממת, עם קצת משחק בתבלינים היא יכולה להיות מנה מעולה לצד חתיכת עוף, דג ואפילו קציצה.
מרכיבים
- כוס אורז מלא
- כורכום כפית
- כוס וחצי של מים
- רסק עגבניות
- פפריקה חריפה כף
- כפית גדושה של מלח
- צרור פטרוזיליה
- חצי פלפל צ'ילי חריף
אופן ההכנה
• קצצו את הפטרוזיליה.
• חתכו את הפלפל צ'ילי החריף לרצועות דקות.
• חממו סיר עם מעט שמן ושפכו את כוס האורז אליו.
• ערבבו את האורז בסיר עם השמן והוסיפו תוך כדי את הכורכום, המלח והפפריקה החריפה.
• ערבבו עוד קצת ואז הוסיפו את הפטרוזיליה הקצוצה.
• מיד אחרי הוספת הפטרוזיליה הוסיפו את המים ואת רסק העגבניות וכסו את הסיר עם מכסה והקטינו את האש.
• בשלו למשך רבע שעה או עד שכל המים התאדו מהסיר.
• סגרו את האש ותנו לאורז לנוח בסיר למשך עוד רבע שעה שהסיר מכוסה במגבת.
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות